nyfigur.no

 • Forstørr
 • Standard skriftstørrelse
 • Forminsk

Chi Pro

Chi Pro er ett patentert apparat som svinger en ankelvugge rytmisk fra side til side 140 ganger i minuttet (+/- 10%).

Den faste og konstante rytmiske bevegelsen apparatet gir er ca det dobbelte av gjennomsnitt pulsrate (72). Dette gir en balansert og rytmisk bevegelse gjennom hele kroppen som bedrer blodsirkulasjonen og øker oksygenopptaket, som igjen gir næring til alle kroppens celler og vev. Dette bedrer stoffskifte og hjelper til med avgiftning gjennom lymfesystemet.


Hva gjør Chi Pro apparatet?

Reduserer problemer forårsaket av mangel på fysisk trening, revitaliserer hele kroppen og energisystemet, korrigerer og eliminerer venstre og høyre skjevheter i ryggraden, forbedrer gal sittestilling og ryggsmerter, forbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer lymfedrenasje og drenasje av melkesyre, reduserer kroppsvekt og øker muskelspenst, dårlig fordøyelse, trigger cellulær hukommelse, demper hodepine og migrene, er til stor hjelp ved nevrologiske problemer (slag, MS, osv), hjelper ved depresjon og stress, balanserende for det autonome nervesystemet.

 • Mer energi
 • Sterkere og smidigere ryggrad og ledd
 • Former og styrker lår, hofter og rumpe
 • Mer avslappet søvn
 • Forbedret immunforsvar
 • Bedre utholdenhet
 • Opphevelse av mange stressrelaterte tilstander (hodepine, migrene, angst, depresjon)
 • Forbedret funksjon i de indre organer (f.eks. bedre av forstoppelse)
 • Bedre blodsirkulasjon
 • Økt oksygentilførsel i blodet

Chi Pro maskinen øker surstoff/energi, styrker kroppen og hever følelsen av vitalitet og velbehag. Den øker CHI (energi) hos dem som bruker den daglig. Trening med bruk av CHI-maskinen resulterer i økt oksygentilførsel i blodet uten fysisk anstrengelse, slik at verken hjerterytmen eller blodtrykk forhøyes.

Ligg ned uten å foreta deg noe aktivt - Chi maskinen gjør det for deg!

Behandlingen passer for alle uansett alder

Chi Pro passer for nær sagt alle mennesker som ønsker økt energi og velvære, behandlingsformen er meget avslappende for kroppen uten noen form for stress eller belastning av ledd, muskler eller ryggrad. Hverken hjerterytme eller blodtrykk øker. Denne behandlings formen er klassifisert som en viktig medisinsk behandlingsmetode flere steder i verden, og teknikken er registrert som en surstoffberikende medisinsk behandling i flere land.

Avspenning av ryggmuskler
Ryggproblemer

Svingbevegelsene masserer ryggmuskler og ryggsøylen. Denne avspenningen av ryggmusklene gjør at blodforsyningen i musklene økes. Økt blodgjennomstrømning transporterer bort avfallstoffer slik at ømhet i ryggmusklene gradvis forsvinner.

Mange ryggproblemer kommer av overspendte muskler i rygg og skuldre. Spesielt nåtidens stillesittende kontor og dataarbeid gjør at vi ikke beveger ryggen, men sitter timevis i fastlåste stilliger. Chi masasjen vil kunne løse mange av de problemene disse arbeidsstillingene gir, som ømme skuldre og nakkemuskler.

Migrene og hodepine
Hodepine migrene

Spenninger i skuldre og nakke på grunn av feil arbeidsstillinger og gal kroppsholdning kan føre til hodepine og migrene. Mange får innarbeidet en kroppsholdning som gjør at de hele tiden spenner nakken og skuldrene. Når ryggen avspennes sammen med skuldrene, vil det bli lettere å innta en korrekt kroppsholdning som forebygger muskelspenninger som kan forårsake hodepine og migrene. (Klikk på bildet for større utgave).

Avstresser nervesystemet

Alle opplever i perioder stress som kan gi utslag i nervøsitet, søvnproblemer eller nedtrykthet. Stress symptomer er ofte forbundet med overspent rygg, skuldre, nakke og halsmuskler.

Når vi spenner mye disse stedene stresser vi samtidig vårt nervesystem. Det perifere nervesystem utspringer fra nakken og ryggsøylen slik at når vi spenner rygg, skuldre og nakke kan det hindre nervesystemet i å fungere optimalt. Når vi oppnår avspenning i disse musklene vil vi erfare at nervesystemet faller til ro, fordi det blir mulig for nervesignalene å passsere lettere.

Bedre og dypere søvn
Dårlig søvn

Et stresset nervesystem kan gjøre at vi får dårlig søvn, har vanskelig for å sovne eller våkner mange ganger iløpet av natten. Avstressing av nervesystemet betyr ofte at den parasympatiske delen av vårt nervesystem får mer ro til å arbeide, og aktivitet i denne delen av nervesystemet er avgjørende for at vi skal få sove og samtidig restituere oss.

Nervesystemet er delt opp i det symatiske nervesystem og det parasympatiske. Ubalanse mellom disse to delene kan resultere i andre problemer som fordøyelsesproblemer, hjertebank, nervøsitet, aggresjonsutbrudd, noen former for hodepine og mentalt stress. Regelmessig Chi massasje kan ofte gjenetablere balansen mellom de to nervesystemene slik at vi blir kvitt slike plager.

Forstoppelse

Spenninger i nakke og hals kan presse på nerver som går fra sentralnervesystemet til mageregionen, som igjen kan medføre forstoppelse og magesmerter. Når skuldre og nakkemuskler avspennes lettes presset på nervene og dermed forsvinner de plagene dette ellers kan medføre.

Bedre funksjon i de indre organer
Blodomløp blodsirkulasjon blodtrykk

Feil kroppsholdning kan føre til at organene våre ikke får den plassen de behøver og dermed setter vi automatisk ned deres funksjonsevne. Når rygg, skuldre og nakkemuskler slapper av forbedres kroppsholdningen vår og det blir bedre plass til organene våre slik at de kan fungere optimalt.

Akupunktur og soneterapi har i årtusener fokusert på at våre indre organers funksjonalitet er avgjørende for vår velvære og sunnhet. Målinger av blodgjennomstrømningen i organene før og etter massasje har vist tydelige forskjeller. Økt blodgjennomstrømning i de indre organene gjør at de også lettere kvitter seg med avfallsstoffer og dermed arbeider bedre. (Klikk på bildet for større utgave).Bedre blodsirkulasjon og avbalansering av blodtrykk
Blodomløp blodsirkulasjon blodtrykk

Nåtidens mangel på mosjon og ofte feil kost fører til at mange lider av blodtrykkproblemer og dårlig blodsirkulasjon. Mange vil ved regelmessig bru av Chi maskinen 2 ganger daglig over 1-2 måneder oppleve forbedret blodsirkulasjon spesielt i benene og lavere blodtrykk.

Dårlig blodomløp kan føre til problemer som høyt blodtrykk og høyt kolestrol. En sunn kost kombinert med Chi massasje vil ofte kunne avbalansere blodtrykksproblemer og for høyt kolestrol.

Benyttes av profesjonelle

Fysioterapeuter, leger, kiropraktorer, idrettsutøvere, Spa sentre og helseklinikker for å gi en helhetlig behandlings form.

Chi Pro apparatSpesifikasjoner på apparatet:

Vekt ca 5.5 Kg

Størrelse Ca H25 X B34 X L 37 cm

220V, 50 Hz,  50 Watt

Slaglengde 37mm

Apparatet er ekstra beskyttet for elektromagnetisk stråling.

Pris pr behandling kr. 150,-

Eller kjøp din egen for kr. 3800,-


Slik brukes maskinen


 

Visste du at...

...det ved tradisjonell fettsuging (liposkulptur) kan ta 3-8 måneder før det endelige resultatet synes på grunn av bivirkninger som blåflekker, hevelse og overskuddshud etter behandlingen? Dette er faktorer du slipper å bekymre deg for når du velger Cavi-Lipo. (Kilder: Fornebuklinikken, Nobel Clinic og plastikkirurgi.nu)