nyfigur.no

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Info om behandlingen

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det siste nye innen slankebehandling. Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive systemer som bruker denne metoden til å bryte ned fettceller. Behandlingen brukes til permanent fjerning av fett på problemområder, også på ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter, stramme opp slapp hud på kroppen og i ansiktet, samt til å dempe strekkmerker og sprengte blodkar.

Cavi-Lipo behandling Cavi-Lipo bli kvitt magefett

Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike med fokussonden til Cavi-Lipo er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

 

Cavi-Lipo reduserer cellulitter, strekkmerker og sprengte blodkar

 

Fettcellene er borte for godt

Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging. Metoden som benyttes kalles kavitasjon og forklares i avsnittet under. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du i tillegg vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

Cavi-Lipo fettfjerning på hals og hake Cavi-Lipo fettfjerning på armer

 

Hva er kavitasjon?

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i fettcellene på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen går i oppløsning og det oppsamlede fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ellers ikke alltid klarer å bli kvitt selv med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

 

Cavi-Lipo smelter fett med ultralyd

 

Slik fungerer det:

  1. Ultralyd får fettcellene til å vibrere
  2. En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
  3. Boblen får fettcellens membran til å briste

 

 

 

 

Forberedelse før og etter behandlingen

  • 24 timer før og 24 timer etter behandling skal du ikke innta karbohydrater, møt gjerne fastende for best resultat.
  • Drikk rikelig med vann både før behandlingen og et par dager etter, for å hjelpe kroppen med å skille ut avfallsstoffene.
  • For at kroppen skal begynne forbrenningen av fettet som er frigjort, er det anbefalt å trene eller gå en rask tur straks etter behandlingen. Har du ikke mulighet til dette kan du alternativt ta en Detox og Chi-Pro behandling hos oss.


Cavi-Lipo er primært en behandling som forandrer kroppens fasong og fjerner fett fra problemområder som mage, lår og armer. Synlige resultater oppnås allerede etter første behandling. Hvis du vil ned i vekt må du hjelpe kroppen med kost og mosjon, slik at det frigjorte fettet kan forbrennes og ikke ender opp som overskuddsenergi som kroppen vil prøve å lagre andre steder. For optimal vektreduksjon kan du kombinere behandlingen med redusert kaloriinntak (reduser på karbohydratene og fettet) og regelmessig mosjon eller trening. Kroppen vil foretrekke å forbrenne tilgjengelige karbohydrater først, så hvis du spiser karbohydrater etter behandlingen vil kroppen forbrenne disse fremfor det frigjorte fettet fra behandlingen. Hvis du inntar for mye mat eller ikke mosjonerer under behandlingsperioden kan du risikere å legge på deg andre steder på kroppen.

 

Endelig er punktslanking mulig

Selvom man trener og er flink med kosten, er det ikke alltid man blir kvitt fettet på akkurat de områdene man selv skulle ønske. Mange kan slanke seg ned i en nærmest usunn kroppsvekt uten å bli kvitt fettet på akkurat de områdene som sjenerer en. Hele kroppen kan behandles med Cavi-Lipo, men typiske behandlingsområder kan være mage, midje, armer, hake/hals (dobbelthake), hofter, lår, bryst (mannepupper), bh-kant, kjærlighetshåndtak og lignende.

 

Cavi-Lipo - når du har prøvd alterfaring med cavi lipo fungererHvis du har problemområder du ikke klarer å bli kvitt...

Hvis du er lei av at fettet bare kommer tilbake...

Hvis du ikke ønsker fettsuging...

Hvis du ikke har lyst på injeksjoner eller inngrep...

Hvis diettene og kurene dine ikke er nok...

Da er Cavi-Lipo tingen for deg!

Kontakt en behandler for mer informasjon eller timebestilling.For mer info se også fordeler med Cavi-Lipo.

 

Visste du at...

...mat med et høyt innhold av både fett og sukker, som for eksempel is, virker sammen på en svært ugunstig måte?

Sukkeret i isen øker blodsukkernivået, som igjen fører til høyere insulinnivå. Dermed øker transporten av sukker til cellene, der det forbrennes til energi. Så lenge denne forbrenningen skjer, forblir fettet i verste fall uforbrent. I stedet lagres det i kroppen ved hjelp av insulin.